Asos NP | Asos Novi Pazar | O nama
Urgovinsko preduzeće ASOS doo, je osnovano početkom ’93. godine, osnovna delatnost je uvoz i distribucija konca, postave, pozamanterije, metalne galanterije, tkanine od pamuka, poliestera, i mešavine za konfekciju i trikotažu.
tekstil, asos, o-nama, materijal, repromaterijal, pozamanterija, postava, konac, pamuk, galanterija, tkanina, poliester, konfekcija, trikotaža
15284
page,page-id-15284,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

O NAMA

ASOS D.O.O

O NAMA

Trgovinsko preduzeće ASOS doo, je osnovano početkom ’93. godine, osnovna delatnost je uvoz i distribucija konca, postave, pozamanterije, metalne galanterije, tkanine od pamuka, poliestera, i mešavine za konfekciju i trikotažu… Roba se uvozi uglavnom iz Evroazijskih zemalja i zemalja dalekog istoka. Sa velikim zadovoljstvom pozivamo Vas da posetite našu firmu. Nudimo Vam veliki izbor materijala, galanterije i pozemanterije u različitim bojama i asortimanu. Garantujemo: konkurentske cene, redovne isporuke, stručno i prijatno osoblje, dobar kvalitet proizvoda svetskih proizvođača. Takođe primamo i specijalne porudžbine, sve u cilju postizanja bolje saradnje sa Vama.

logo_asosnp

Kvalitet

Pouzdanost

Količina

Profesionalnost

NAŠ TIM

Ime Prezime

Generalni direktor

Ime i Prezime

Izvršni direktor

Ime Prezime

Finansije

Ime i Prezime

Prodaja i transport
materijal_asos

ASOS d.o.o. stalno teži da ponudi bolje i više u oblasti trgovine i prodaje TEKSTILA I REPROMATERIJALA ZA TEKSTILNU INDUSTRIJU :

 

  • adekvatnu kombinaciju stalnog unapređivanja kvaliteta usluga svojim klijentima;
  • merenje zadovoljstva svojih kupaca i stvaranje dugoročnih obostrano profitabilnih odnosa ;
  • inoviranje znanja svojih zaposlenih u cilju postizanja višeg kvaliteta rada;
  • korektnu i profesionalnu saradnju sa ostalim partnerima u poslu;